HOT SELL 2-BROMO-1-PHENYL-PENTAN-1-ONE CAS 49851-31-2 WITH DOOR TO DOOR SERVICE

Add to favorites Send a message

$50

Nicole Huang
Algeria, Ain Defla, Wuhan, 430070
Report inappropriate
Wednesday, April 27, 2022 at 1:17:42 PM Pakistan Standard Time
Description

Quick Details

  • ProName:Hot Sell 2-Bromo-1-Phenyl-Pentan-1-One...
  • CasNo:49851-31-2
  • Molecular Formula:C11h13bro
  • Appearance:light yellow liquid
  • Application:pharmaceuticals industry
  • DeliveryTime:About 3 days after payment confirm
  • PackAge:according to the clients requirement
  • Port:Tianjin / Shanghai/Qingdao
  • ProductionCapacity:100 Metric Ton/Day
  • Purity:99%
  • Storage:in a cool and dry place
  • Transportation:DDP, door , TNT, Fedex , special line ...
  • LimitNum:1 Kilogram
  • Moisture Content:<0.2%
  • Impurity:<0.1%
  • Moisture Content:177℃ ~ 181℃

Superiority

 

 

High quality with competitive price.

1. All purity>99%.

2. We  can provide higfactory price.h quality products with

Fast and safe delivery.

1. Parcel can be sent out within 3-5 working days after payment tracking number available.

2. Secure and discreet  shipment verious transportation methods for your choice.

3. Customs pass rate >99%.

We are committed to being your preferred partner, not only in providing high quality products, but also comprehensive services.

 


 

 

Details

 

202107061029525003.png_wm

Product name  2-BROMO-1-PHENYL-PENTAN-1-ONE
CAS Number 49851-31-2
Synonyms  alpha-bromovaleropheone;2-Bromo-1-phenyl-1-pentanone,2-Bromovalerophenone;2-BROMO-1-PHENYL-PENTAN-1-ONE;2-BroMovalerophenone;China2-bromo-1-phenylpChemicalbookentan-1-one;2-Bromo-1-Phenyl-1-PentanoneCAS49851-31-2 ;2-BROMO-1-PHENYL-1-PENTANONE;2-BromovalerophenonealphaBromovalerophenone
Molecular formula C11H13BrO
Molecular weight 241.12
Purity  98%
Appearance  Yellow to brown liquid
EINECS number  100-201-4

 

 


202107061045445842.png_wm

 

202108300423366930.png_wm

Fast and safe delivery.

1. Parcel can be sent out in 24 hours after payment tracking number available.

2. Secure and discreet shipment verious transportation methods for your choice.

3. Customs pass rate >99%.

202108300423527354.png_wm

4. We have our own agent/remailer/distributor who can help us ship our products very fast and safe, and we have stock in there for transferring.

202107061046358707.png_wm

Q1. Are you a manufacturer
Answer: Yes, Our factory located in Wuhan
Q2. Do you have GMP or DMF
Answer: Yes, we have GMP certificate for some products, and we can provide DMF as well.

Q3. What information should I let you know if I want to get a quotation
Answer: -Quality you require, eg. Assay, Purity, or single impurity
-Quantity
-Standard  such as USP, EP, JP etc.

Q4. How to make the payment
Answer: BTC TT Western Union Money Gram and Paypal as well.

Q5. When will you deliver the goods
Answer: Within 24 hours after payment.

Q6. How will you deliver the goods
Answer: DHL, TNT, UPS, FEDEX, EMS, China Air Post. For container products, we can do sea shipping.
You also can choose your own shipping forwarder.

Q7. When will we receive the goods
Answer: For samples, we will send by TNT/DHL/FEDEX/UPS express, usually it takes about 3-5 to reach you; for larger orders, it
will take about 7 -10days at most.

Q8. What if we find your products unsatisfied
Answer: We will send you a COA (Certificate of Analysis) to you first for you to confirm the quality, but if you find our products
not confirm with the COA after you receive it, please show us your test result, we will refund you once we confirm that.

202107061053099256.jpg_wmContact Us:

nicole@whaop.com
whatsapp/Telegram:
+86-13229075933
Wickr:pharmanicole
 

Send message